Mesin pemotong laser serat tabel pertukaran TS

Katrangan singkat:

Laser nglereni bahan sing cocog: baja karbon, wesi baja, plat galvanis, baja tahan karat, piring tembaga, piring aluminium, tabung baja, pipo tembaga, pipa aluminium, lancar. Diimpor nganggo motor servo packaging lan reducer, drive bilateral, kacepetan operasi kanthi dhuwur lan tliti tliti. Bisa operasi remot, trep lan efisien, ngirit tenaga kerja. Kepala nglereni sirah, kaca optik, fokus cocog lan nglereni sampurna. Panularan serat, ora prelu nyetel sirkuit optik, titik fokus luwih cilik. Sistem pelumasan otomatis sing diadopsi, sistem kontrol suhu ganda otomatis, trep lan efisien. Rel pandhuan grinding presisi tinggi, gir lan rak, kelas presisi nganti ± 0,02mm.


Detail Produk

Tag Produk

Cara nglereni: Bahan laser sing dipotong Laser: baja karbon, baja wesi, piring galvanis, stainless steel, tembaga piring, piring aluminium, tabung baja, pipo tembaga, pipa aluminium lan liya-liyane.

Diimpor nganggo motor servo packaging lan reducer, drive bilateral, kacepetan operasi kanthi dhuwur lan tliti tliti.

Bisa operasi remot, trep lan efisien, ngirit tenaga kerja.
Kepala nglereni sirah, kaca optik, fokus cocog lan nglereni sampurna.
Panularan serat, ora prelu nyetel sirkuit optik, titik fokus luwih cilik.
Sistem pelumasan otomatis sing diadopsi, sistem kontrol suhu ganda otomatis, trep lan efisien.
Rel pandhuan grinding presisi tinggi, gir lan rak, kelas presisi nganti ± 0,02mm.

mesin nglereni laser serat 3015 baja wesi baja tembaga aluminium stainless steel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita