Lembar TS Series pipa mesin laser laser serat terpadu

Katrangan singkat:

Cara nglereni: Bahan laser sing dipotong Laser: baja karbon, baja wesi, piring galvanis, stainless steel, tembaga piring, piring aluminium, tabung baja, pipo tembaga, pipa aluminium lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

☆ Produk gambaran

Kacepetan cepet, efisiensi kerja sing dhuwur lan stabilitas dhuwur, yaiku peralatan teknologi tinggi sing nyetel teknologi laser serat, teknologi CNC lan peralatan teknologi tinggi.

☆ Produk fitur

Diimpor nganggo motor servo packaging lan reducer, drive bilateral, kacepetan operasi kanthi dhuwur lan tliti tliti.

Bisa operasi remot, trep lan efisien, ngirit tenaga kerja.
Kepala nglereni sirah, kaca optik, fokus cocog lan nglereni sampurna.
Panularan serat, ora prelu nyetel sirkuit optik, titik fokus luwih cilik.
Sistem pelumasan otomatis sing diadopsi, sistem kontrol suhu ganda otomatis, trep lan efisien.
Rel pandhuan grinding presisi tinggi, gir lan rak, kelas presisi nganti ± 0,02mm.

☆ Parameter produk

Model Seri T-3015
Lebar nglereni sing efektif (mm) 1500
Dawa nglereni efektif (mm) 3000
Diameteripun tabung bunder (mm) 10-150
Ukuran tabung persegi (mm) 10-150
Range stroke vertikal (mm) 0-200
Daya masukan AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Nglereni kekandelan (mm) 0,3-15
Kacepetan nglereni (mm) 21000 (1000W / stainless δ1mm)
Kacepetan dianggur (mm) 100000
Nyepetake maksimal (G) 1.2
Baleni akurasi posisi (mm) ± 0,05
Daya laser (w) 500-1500
Mode drive Rak drive bilateral presisi
Panjang gelombang laser (nm) 1080
Mode adhem adhem banyu
Suhu lingkungan 5-35
Nglereni bahan Baja karbon, baja stainless, alloy baja, tembaga, aluminium, sheet galvanis

 

☆ Nglereni conto

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ Bagian utama mesin pemotong laser serat

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik merek

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Sistem operasi

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 sirah nglereni

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 sirah nglereni

mesin nglereni laser serat 3015 baja wesi baja tembaga aluminium stainless steel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita