Mesin pemotong laser serat seri TP

Katrangan singkat:

Mesin pemotong laser serat nggunakake laser serat kanggo ngasilake sinar laser kanthi kapadhetan energi sing dhuwur lan fokus ing permukaan benda kerja, saengga area ing bahan kerja sing disinari titik kasebut langsung dilebur lan diuap sacara lokal, lan posisine iluminasi titik dikendhalekake dening sistem kontrol numerik sing dikontrol komputer. Nglereni. Iki minangka peralatan teknologi tinggi sing nggabungake teknologi laser, teknologi kontrol angka lan teknologi mekanik presisi.


Detail Produk

Tag Produk

☆ Komposisi mesin:

Barang Jeneng

Fungsi

1 Pipa bagean nglereni Bagean utama mesin nglereni
2 Balok lan pigura Sisih obah sajrone nglereni
3 Modul sumbu Z lan kepala pemotong Angkat lan nglereni
4 Kabinet kontrol listrik Kabinet kontrol listrik
5 sumber stabil-voltase Digunakake kanggo kontrol voltase, nyuda fluktuasi voltase
6

Maser optik

Laser ngasilake
7

Waterchiller

Laser nyuda lan sirah nglereni
8 Panel kontrol (sistem nglereni) Papan ing operator kasebut ngoperasikake mesin kasebut
9 Tutup pelindung laser Kanggo nglindhungi keamanan laser

Produk kasebut nggunakake struktur drive kaping pindho ing lawang, amben minangka las integral, lan braket dilas kanthi sakabehe. Kalorone dadi kasar sawise anil, lan sawise perawatan penuaan geter sekunder, rampung kabeh rampung kanggo entuk bentuk sing dhuwur banget. Ketepatan toleransi posisi; transmisi sing dilengkapi karo Reducer presisi Prancis, Taiwan YYC rak, Taiwan liney tliti tliti dhuwur lan mekanisme transmisi efisiensi liyane, kaku, tliti kanthi tliti dhuwur, njamin operasi tliti kanthi jangka panjang; liwat Cypress canggih Sistem Chu / Weihong CNC minangka kombinasi pemotongan laser, mesin presisi, teknologi kontrol numerik lan disiplin liyane mesin pemotong laser serat laser presisi.

Teknologi: Sawise pirang-pirang taun riset lan pangembangan lan inovasi, gabungan teknologi laser sing dipotong, introduksi proses pemotong Prima-Power Italia, transmisi serat, cocog kanggo nglereni kabeh jinis kompleks; sistem CNC sing kuat lan piranti lunak bersarang ngatasi akeh masalah teknis, luwih ningkatake tliti Cutting, kacepetan tindikan, operasi sing gampang lan gampang.

Efisiensi: Kacepetan gerakan senyawa nganti 60m / menit kanggo mesin efisiensi dhuwur.

Keamanan: Panganggone desain tameng logam sheet, hubungan mekanik lan listrik, kanthi efektif ngalangi kombinasi laser, nambah kinerja keamanan; laser serat nggunakake desain modular lan otomatis semikonduktor kanggo operasi terus-terusan 24 jam.

Ngirit energi: gampang digunakake lan fleksibel, luwih saka 32% efisiensi konversi elektro-optik; kualitas balok sing apik, ukuran titik cilik, cedhak karo energi titik distribusi Gaussian; desain plug-and-play modular, struktur kompak lan tenan; pangukuran loop serat optik, deteksi kepala serat optik, Saklar suhu, sensor bocor banyu lan langkah-langkah keamanan komprehensif ngaktifake macem-macem proteksi kanggo laser lan personel.

Stabil: Mesin pemotong laser serat seri TP6016 nggunakke transmisi serat kanthi lengkap. Laser langsung ditularake saka laser menyang endhas mesin liwat serat optik. Struktur mekanik sederhana, jalur optik tetep, perawatan biasane tanpa perawatan, lan kinerja pemotongan stabil.

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ PARTS SHOW:

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

driver panasonic

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

kabinet

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

sirah laser

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik merek

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Unsur listrik

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Reducer Moldoli

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

sistem nglereni pipa

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Saklar watesan Omron

mesin nglereni laser serat 3015 baja wesi baja tembaga aluminium stainless steel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita