Warta industri

  • New weapon for metal doors and windows-metal laser cutting machine

    Gaman anyar kanggo lawang logam lan mesin pemotong laser windows-metal

    Pintu lan jendhela logam tradisional adhem lan surem. Unsur-unsur kothong laser digabungake ing dekorasi arsitektur, sing ndadekake lawang lan jendhela saya ganti, menehi perasaan sing nyenengake! Mesin pemotong laser logam digunakake ing industri pamrosesan logam ...
    Waca liyane
  • How efficient is the operation of the fiber laser cutting machine?

    Sepira efisiensine operasi mesin pemotong laser serat?

    Sajrone operasi pemrosesan lan produksi material, kanggo memenuhi syarat produksi produk, macem-macem bahan kudu dipotong dadi spesifikasi tartamtu supaya bisa digunakake ing proses produksi sabanjure. Mula, ing industri produksi lan pangolahan kasebut, perlu ...
    Waca liyane
  • What materials are suitable for fiber laser cutting machine cutting processing?

    Bahan apa sing cocog kanggo pemrosesan mesin pemotong laser serat?

    Mesin pemotong laser serat kondhang minangka mesin pemotong industri paling populer ing abad kaping 21. Amarga akeh bahan pamroses lan fungsi sing kuat, mesin pemotong laser serat wis diwiwiti kanthi industri utama, lan aplikasi kasebut kalebu ...
    Waca liyane
  • What causes the fiber laser cutting machine cutting speed of metal laser cutting machine?

    Apa sing nyebabake mesin nglereni serat laser kanthi mesin nglereni laser logam?

    Pilihan kacepetan mesin pemotong laser logam iku penting banget nalika nglereni bahan. Yen kecepatane alon banget, ora preduli sepindah efeke, bakal mengaruhi produksi. Yen kecepetan cepet, nanging kualitase dikorbanake, bisa uga kurang saka kapitunan. Nyatane, logam la ...
    Waca liyane
  • What metal can be cut by a metal laser cutting machine

    Apa logam sing bisa dipotong dening mesin pemotong laser logam

    Perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi bakal ngasilake akeh bahan anyar, lan ing macem-macem lapangan, bakal ana akeh dhukungan sing bisa diwenehake, utamane saiki akeh peralatan mekanik, uga amarga pangembangan ilmu lan teknologi wis nggawa apik kemajuan, iki v ...
    Waca liyane
  • Why more and more manufacturers are beginning to pursue fiber laser cutting machines

    Napa liyane lan akeh manufaktur wiwit ngupayakake mesin nglereni serat laser

    Kanthi pangembangan lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, jangkahing uripe masarakat saya saya cepet. Ing jaman dhuwit iki, urip lan kerja masarakat wis wiwit ngupayakake efisiensi lan presisi tinggi, lan mesin pemotong laser serat bisa ngatasi efisiensi lan tliti ...
    Waca liyane
  • What is the working principle of CNC plasma cutting machine

    Apa prinsip kerja mesin pemotong plasma CNC?

    Mesin pemotong plasma CNC saiki digunakake ing macem-macem industri lan saiki wis digunakake. Akeh pabrike uga pengin ganti saka mode pamrosesan tradisional dadi kontrol angka, ningkatake efisiensi pangolahan lan nyuda biaya tenaga kerja, nanging ora ngerti peralatane, ...
    Waca liyane
  • How to achieve laser cutting machine focusing, 50% of users do not know!

    Cara nggayuh mesin pemotong laser sing fokus, 50% pangguna ora ngerti!

    Kita kabeh ngerti, mesin nglereni laser duwe kauntungan sing ora padha kanggo nglereni lembaran logam. Ora mung presisi pemotongan sing dhuwur, nanging uga duwe perangan silang sing alus lan ora ana burr. Iki bisa nggayuh asil sing apik apa ngethok piring tebal utawa piring tipis, lan efek iki kabeh nganggo laser c ...
    Waca liyane
  • The trick skill of use Metal Flame Cutting Machine

    Skill trick nggunakake Mesin Motong Flaming Logam

    Mesin pemotong api logam duwe kemampuan nglereni baja karbon ketebalan gedhe, biaya nglereni murah, aplikasi utamane diwatesi karo baja karbon, nglereni lembaran kekandelan gedhe, Shandong Buluoer Intelligent Technology Co., Ltd. minangka mesin pemotong plasma CNC profesional, mesin pemotong api CNC D ...
    Waca liyane
  • Do you understand the operating rules of the metal flame cutting machine

    Apa sampeyan ngerti aturan operasi mesin pemotong semangat logam?

    Mesin pemotong semangat logam duwe ketebalan nglereni baja karbon kanthi kekandelan akeh, lan biaya pemotongan kurang, mula disambut dening akeh pabrikan pengolahan logam. Shandong Buluoer duwe spesialisasi ing R&D, manufaktur, dodolan lan layanan peralatan nglereni laser, peralatan welding, CNC ...
    Waca liyane
  • Langkah-langkah pancegahan nalika mesin nglereni laser nglereni logam sheet

    Nalika nggunakake peralatan mesin nglereni laser, permukaan sing cedhak karo fokus cukup lancar. Apa sampeyan ngerti kepiye fokus mesin pemotong laser ing posisi? Langkah pertama kanggo nglereni yaiku nemokake posisi fokus sing apik, yaiku topik sing kudu digatekake kabeh wong. Pisanan ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita