Apa prinsip kerja mesin pemotong plasma CNC?

Mesin pemotong plasma CNC saiki digunakake ing macem-macem industri lan saiki wis digunakake. Akeh manufaktur uga pengin ngganti saka mode pangolahan tradisional kanggo kontrol angka, nambah efisiensi pangolahan lan nyuda biaya tenaga kerja, nanging ora ngerti peralatan kasebut, apa prinsip kerja mesin pemotong plasma CNC? Pambuka ringkes Blol ing ngisor iki:

Nglereni arka Plasma minangka metode pangolahan sing nggunakake panas arka plasma suhu dhuwur kanggo nyawiji bagean logam ing irisan kerja lan mbusak logam molten kanthi momentum plasma kanthi cepet kanggo mbentuk irisan.

What is the working principle of CNC plasma cutting machine (1)

Mesin pemotong plasma CNC bisa ngethok macem-macem pemotongan oksigen sing angel dipotong logam kanthi gas kerja sing beda-beda, utamane kanggo logam non-ferrous (stainless steel, aluminium, tembaga, titanium, nikel); Keuntungan utama yaiku ketebalan nglereni cilik Kecepatan logam cepet, utamane nalika nglereni lembaran baja karbon biasa, kecepatan bisa nganti 56 kaping metode pemotong oksigen, permukaan sing lancar dadi alus, ubah bentuk panas dadi cilik, lan ana meh ora zona kena pengaruh panas!

Mesin pemotong plasma CNC wis dikembangake nganti saiki, gas kerja (gas kerja minangka media konduktif busur plasma, lan operator panas, lan logam cair ing celah kasebut uga ora dikatutake). Karakteristik pemotongan busur plasma, uga kualitas lan kacepetan pemotongan. Ana pengaruh sing jelas. Gas kerja busur plasma sing umume digunakake yaiku argon, hidrogen, nitrogen, oksigen, udara, uap banyu, lan gas campuran tartamtu. Mesin pemotong plasma akeh digunakake ing mobil, lokomotif, kapal kompresi, mesin kimia, industri nuklir, mesin umum, lan mesin konstruksi.

What is the working principle of CNC plasma cutting machine (2)

Buluoer Intelligent duwe jaringan layanan sales and after-sales lengkap ing industri, nyedhiyakake layanan pra-sale, sale lan sawise-sales sing sampurna kanggo para pangguna ing saindenging negara. Gratis kanggo nginstal lan debug kanggo para pelanggan sing tuku mesin nglereni plasma CNC gratis.


Wektu kirim: Mei-30-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita