Kepiye cara nyuda kinerja pemrosesan mesin pemotong laser serat?

Mesin pemotong laser sing digunakake suwe, kinerja ngolah bakal dikurangi, kacepetan nglereni luwih alon, efek akurasi nglereni luwih elek. Dadi, apa sing bakal kita lakoni yen kedadeyan kasebut? Kaping pisanan, kanggo kahanan kasebut, kita kudu ngerti sebab kerusakan kinerja, ing ngisor iki Bloor kanggo menehi analisis ringkes.

Umume, produsen mesin pemotong laser sing beda ngasilake kinerja peralatan pemotong laser sing beda, utamane amarga struktur konfigurasi sing beda, uga proses pangolahan sing beda-beda, lan liya-liyane, ora bisa ngilangi pengaruh faktor eksternal. Alesan utama degradasi kinerja yaiku komponen suwene jangka suwene. Yen pangopènan ora suwe, masalahe bakal jelas. Dadi, kepiye supaya kita ora bisa nyuda kinerja proses mesin pemotong laser serat?

Kaping pisanan, pangopènan mesin nglereni laser serat bakal mengaruhi wektu pangolahan mesin nglereni laser kanthi suwe, pirang-pirang bagean bakal nganggo, saengga bisa nyebabake kinerja peralatan pangolahan, nanging mesin pemotong laser duwe akeh komponen inti sing luwih canggih, utamane optik kudu digunakake, ngilangke, njaga komponen optik, supaya ora mengaruhi panggunaan sabanjure. Uga ana perlengkapan ing kabeh bagean bantalan uga kudu diminyaki kanthi rutin, kanggo njaga keluwesan nyopir lan akurasi proses. Kapindho, aja nganti efek saka peralatan geter sing kuwat. Ing proses pangolahan, supaya ora ana pengaruh saka peralatan geter eksternal, jitter sing jelas ing lemah bakal menehi pengaruh banget marang mesin presisi lan akurasi pangolahan peralatan.

wm

Pemotong laser serat

Pangopènan lensa: Sawise mesin kasebut digunakake sajrone sawetara wektu, lensa kasebut dipasang ing permukaan amarga lingkungan kerja, sing nyuda refleksi lensa reflektif lan transmisi cahya lensa, sing pungkasane mengaruhi fungsi daya saka laser. Cara pangopènan yaiku nggunakake etanol katun skim kanthi alon-alon ing arah jarum jam kanggo ngusap permukaan lensa, ngilangke bledug.

Ngresiki bagean sing nglereni pemotong laser serat supaya mesin bisa njaga kahanan kerja sing apik banget, kaya ing ngisor iki:

1, pasang pelumas sethithik ing sekrup, kalebu tabung laser lan kaca pisanan ing sekrup, bisa nggampangake perawatan nalika bubar. Ati-ati: Aja nambah pelumas ing sabuk, rantai, trakea, motor, sensor lan lensa, kabel kanthi sinkron.

2, mesin kasebut ora bisa diselehake, supaya ora nyebabake kerusakan mesin sing ora perlu.

3, kanthi kain katun kanggo ngresiki tanker logam, poros logam, slider lan rel linier ing bledug lan benda asing, lan banjur isi pelumas, lan nindakake gerakan timbal balik saka udara. Kinerja pemrosesan mesin pemotong laser paling penting utawa karo produsen mesin pemotong laser uga duwe hubungan tartamtu, lan rega mesin pemotong laser larang banget, yen asring ora ditindakake perawatan, kapitunane perusahaan gedhe banget, liwat cara ing ndhuwur, ora mung bisa njaga kinerja mesin pemotong laser, nanging uga bisa nambah umur peralatan laser.

Mesin pemotong laser serat Bloor nggunakake laser serat canggih internasional, desain sirkuit optik tetep, bebas perawatan jalan optik, biaya operasional sing murah, kualitas pemotongan sing apik, efisiensi proses sing dhuwur. 


Wektu kiriman: Apr-16-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita