Warta

  • Someone take laser cut steel plates to stitch together into houses

    Ana sing njupuk piring baja laser kanggo dipasang ing omah

    Mesin pemotong laser bisa ngolah pipa baja utawa piring baja, lan wis akeh digunakake ing struktur baja. Ana sing njupuk piring baja laser kanggo dipasang ing omah. Nggunakake piring baja laser kanthi kulit, nglumpukake piring kanthi macem-macem bentuk kaya teka-teki jigsaw ...
    Waca liyane
  • The exhibition – continue the wonderful, on-site signing!

    Pameran kasebut - terusake tandha tangan ing situs sing apik!

    Ringkesan informasi: Ing tanggal 8 Mei, Pameran Alat Mesin CNC Internasional Hebei Cangzhou dianakake miturut jadwal. Bloor Laser nampilake mesin pemotong laser lan mesin las laser anyar ing Pameran Alat Mesin Internasional. Tanggal 8 Mei, Hebei Cangzhou International CNC Machi ...
    Waca liyane
  • The application of Shandong laser cutting machine in the kitchen and bathroom industry

    Aplikasi mesin pemotong laser Shandong ing industri pawon lan jedhing

      Kanthi pangembangan teknologi modern, teknologi pangolahan tradisional industri pawon wis terus diowahi. Minangka protagonis industri pemrosesan logam saiki, mesin pemotong laser serat Shandong minangka teknologi anyar sing nggawe ...
    Waca liyane
  • Large-format metal laser cutting machine delivery

    Pangiriman mesin pemotong laser logam format gedhe

    Mesin pemotong laser logam format gedhe wis dipriksa lan dites ing pabrik lan siap dikirim. Ing tanggal 9 April, Perusahaan Bloer ngirim barang kasebut kanggo para pelanggan ing wilayah Jinan. Barang sing dikirim saiki yaiku mesin nglereni laser piring anyar, modele yaiku CE6025 ...
    Waca liyane
  • Why more and more manufacturers began to chase after fiber laser cutting machines

    Napa pabrik saya akeh sing wiwit ngoyak mesin pemotong laser serat

    Kanthi pangembangan lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, jangkahing uripe masarakat saya saya cepet. Ing jaman iki minangka jaman dhuwit, urip lan kerja masarakat wiwit ngupayakake efisiensi lan presisi tinggi, lan mesin pemotong laser serat bisa persis nyepetake ...
    Waca liyane
  • Another metal laser cutting machine shipped to Ji ‘nan Zhangqiu

    Mesin pemotong laser logam liyane dikirim menyang Ji 'nan Zhangqiu

    Yen dibandhingake karo jinis mesin pemotong liyane, mesin pemotong laser duwe akeh kaluwihan, kalebu: akurasi lan akurasi pemotongan sing luwih dhuwur, pinggiran sing luwih dhuwur, lebar potong sing luwih sempit, zona sing kena pengaruh kurang panas lan deformasi materi kurang, kontaminasi materi lan sampah sing kurang, maintenanc ngisor. ..
    Waca liyane
  • The preferred equipment for precision

    Peralatan sing disenengi kanthi tliti

    Mesin pemotong laser serat pemroses kabutuhan mesin presisi bahan logam Bahan logam nuduhake unsur logam utawa bahan logam sing umume kasusun saka unsur logam. Antarane, kalebu logam murni, paduan, bahan logam khusus, lsp. Kemajuan masarakat raket ...
    Waca liyane
  • What are the brands of fiber laser cutting machine suitable for thin plate cutting?

    Apa merek mesin pemotong laser serat sing cocog kanggo nglereni piring sing lancip?

    Pemrosesan logam lembaran tipis ora mbutuhake kakehan peralatan pemotong, mula nalika milih mesin pemotong laser serat, kuncine kudu nggatekake kinerja biaya. Ringkesane, mesin pemotong laser serat kanthi regane larang banget nduweni kinerja stabil lan kualitas tinggi, nanging ...
    Waca liyane
  • How to avoid the reduction of fiber laser cutting machine processing performance?

    Kepiye cara nyuda kinerja mesin pemotong laser serat?

    Mesin pemotong laser sing digunakake suwe, kinerja ngolah bakal dikurangi, kacepetan nglereni luwih alon, efek akurasi nglereni luwih elek. Dadi, apa sing bakal kita lakoni yen kedadeyan kasebut? Kaping pisanan, kanggo kahanan kasebut, kita kudu ngerteni sebab kerusakan kinerja, B ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Pipe laser cutting machine processing speed, high precision

    Kacepetan pangolahan mesin pemotong laser pipa, presisi tinggi

    Mesin pemotong laser pipa uga diarani mesin pemotong laser pipa baja, lan mesin pemotong laser cilik beda-beda, mesin pemotong laser pipa khusus digunakake kanggo nglereni pipa baja logam kanthi kekandelan tartamtu. Kita kabeh ngerti manawa nglereni pipa baja logam angel banget lan mbutuhake ...
    Waca liyane
  • Gather energy and set sail again—Shandong Buluoer’s 2021 target sales meeting was successfully held

    Klumpukake energi lan balayar maneh — Rapat penjualan target Shandong Buluoer 2021 sukses dianakake

    Kanggo ngetrapake target rencana strategis saben taun, lebokake dhasar sing kuat kanggo taun anyar sing bakal diwiwiti. Ing tanggal 1 Maret, Buluoer nganakake rapat wiwitan lan sumpah pemasaran 2021; Ketua Grup Shandong Jubangyuan Pak Jing Fengguo, Manajer Umum Pak Sun Nin ...
    Waca liyane
  • Napa akeh produsen wiwit ngupayakake mesin pemotong laser serat

    Kanthi pangembangan lan kamajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, panguripan masarakat saya saya cepet. Ing jaman dhuwit iki, urip lan gaweyane masarakat wiwit ngupayakake efisiensi lan akurasi sing dhuwur, lan mesin pemotong laser serat bisa nemokake efisiensi lan presisi tinggi sing ditindakake ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita