BLDH-Z Series Gantry Type Plasma Flame CNC Cutting Machine

Katrangan singkat:

Merek: Mode Pemotong Cerdas Buluoer: Nglereni semangat, Nglereni Plasma Lingkup aplikasi: baja karbon, lembaran galvanis, stainless, piring aluminuium lan bahan lembaran logam.


Detail Produk

Tag Produk

☆ Kaluwihan lan fitur:

1. Struktur nduweni kaku sing apik, presisi transmisi dhuwur, drive bilateral lan operasi lancar ..
Rugi komputasi, posisi, pemotongan terus titik, fungsi pemulihan lengkap.
3.Automatic FASTCAM piranti lunak grafis, nesting prasaja.
4.Flame / plasma sistem nglereni dual plasma, gampang dilakokno.

☆ Katrangan produk:

Seri mesin pemotong plasma Naga Heavy dragon Heavy minangka produk stereotip sing dikembangake kanthi teliti dening perusahaan kami. Iki minangka peralatan kontrol angka kanggo kothong sheet metal. Ora mung nduweni swasana sing katon, nanging uga nduweni operasi sing stabil, efisiensi kerja sing dhuwur lan umur layanan dawa. Bisa mujudake macem-macem bahan logam. Cut kanthi pola apa wae. Pasuryan sing dipotong sawise dipotong ora prelu diproses ing permukaan kanthi kahanan normal, lan duwe kaluwihan otomatisasi dhuwur, trep.

☆ Parameter:

Jinis

BLDH - Z — 4080

BLDH - Z — 5080

BLDH - Z — 60100

BLDH — Z — 80100

Daya masukan

AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz

Ngukur trek (mm)

4035

5000

6000

8000

Lebar mesin (mm)

4300

5500

6500

8500

Lebar nglereni sing efektif (mm)

3300

4300

5300

7300

Panjang trek (mm)

8000

8000

10000

10000

Angkat (mm)

200

Nglereni kekandelan (mm)

Motong api: 5 ~ 200Plasma nglereni: 1 ~ 30 (Miturut ukuran pasokan tenaga)

Kacepetan nglereni (mm / min)

Nglereni geni: 100 ~ 1000 Plasma motong: 450 ~ 5000

Kacepetan teka (mm / min)

 0 ~ 8000

Mode drive

Drive Bilateral

Sistem

Shanghai Jiaoda utawa Beijing Starfire

Akurasi operasi

± 0,5mm

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

Mesin pemotong Plasma Flame kanthi 120A 200A 300A bisa disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita