FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

FAQ laser serat

Pitakon: Kepiye Mesin Pemotong Laser Serat CNC kanggo jaminan Karbon & Stainless Steel?

Re: a1. Mesin Nglereni Laser Fiber CNC kanggo wektu baja Steel & Stainless Steel yaiku 12 wulan sawise BL wektu;
a2.12 jam saran dhukungan teknis;
a3. Pabrik mesin dhewe, sing bisa ngontrol kualitas alat ganti kanthi kualitas dhuwur;
a4. Warung aksesoris lan pangguna dhewe bisa seneng rega agen.

B. Pitakonan: Kepiye wektu pangiriman?

Re: Kita bisa ngirim mesin ing wektu 15-25 dina yen kita duwe mesin kanthi stok.
Wektu katrangan mesin umum yaiku 5-7 dina lan wektu ngolah mesin CNC udakara 25-45 dina. Yen sampeyan wis nggawe kustomisasi
produk, wektu pangiriman bakal diwenehake sawise konfirmasi.

C. Pitakon: Kepiye carane mbayar?

Re: 50% jumlah minangka simpenan lan imbangan kudu dibayar dening T / T utawa LC ing ngarep sadurunge bakul ngirim mesin kasebut
port loading.

D: Pitakonan: Paket apa?

Re: Kita duwe paket 3 lapisan. Kanggo njaba, kita nganggo kasus kerajinan kayu. Ing tengah, mesin ditutupi busa, kanggo nglindhungi
mesin saka goyang. Kanggo lapisan ing jero, mesin ditutupi kanthong plastik sing menebal supaya anti banyu.

E: Pitakon: Kepiye carane supaya mesin salah?

Re: Yen ngadhepi masalah kasebut, hubungi kita asap lan aja nyoba ndandani mesin dhewe utawa wong liya.

FAQ Plasma

P1: Kepiye babar pisan?

 

Jaminan kualitase A1: 2 taun, mesin kanthi bagean utama (ora kalebu konsumsi) bakal ganti kanthi gratis (sawetara bagean bakal dijaga) yen ana masalah sajrone wektu babar pisan.


P2: 2 Aku ora ngerti sing cocog kanggo aku?

A2: Tulung critakake sampeyan
1) Ukuran kerja maksimal: pilih model sing paling cocog.
2) Bahan lan Cutting kekandelan :: pilih kekuwatan sing paling cocog.

Q3: Istilah pambayaran?

A3: Jaminan perdagangan Alibaba / TT / West Union / Payple / LC / Cash lan liya-liyane.

Q4: Apa sampeyan duwe dokumen kanggo ngresiki adat?

A4: Ya, kita duwe. Kaping pisanan, kita bakal nuduhake sampeyan lan Lan sawise dikirim, kita bakal menehi dhaptar Packing / Invoice Komersial / Kontrak Penjualan / Bill muatan kanggo reresik bea cukai.

Q5: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah sajrone nggunakake, kepiye carane?

A5: 1) Kita duwe video, sampeyan bisa sinau kanthi langkah, lan bisa menehi teknisi menyang latihan sampeyan.
2) Yen duwe masalah sajrone nggunakake, sampeyan kudu menehi teknisi kanggo ngadili
Masalah ing panggon liya bakal ditanggulangi. Kita bisa nyedhiyakake pamirsa tim
/ Whatsapp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh rampung masalah. Kita uga bisa menehi layanan Pintu yen sampeyan butuh.

P6: Wektu kiriman

A6: Konfigurasi umum: 7 dina. Khusus: 7-10 dina kerja.

Rincian Liyane

Yen sampeyan pengin ngerti apa mesin kasebut bisa ngatasi bahan sampeyan, coba critakake:

1.Apa bahan sing arep dipotong?

Kanggo milih ukuran mesin apa.
Sawise sampeyan nyritakake babagan iki, mula aku bisa menehi saran kanggo sampeyan mesin sing paling cocog lan rega sing paling cocog kanggo sampeyan. Utawa, kita bisa ngatur siji kanggo sampeyan.

Iki pisanan nggunakake mesin iki, apa gampang dioperasikake? 

1. Buku pandhuan video lan pandhuan Inggris dikirim menyang sampeyan kanthi gratis karo cnc router.
2. Kursus latihan gratis ing pabrik kita. Insinyur kasedhiya kanggo ngladeni jaban rangkah nanging kabeh biaya kudu dibayar ing sisih sampeyan.
3. Dhukungan teknis 24 jam kanthi nelpon, video lan email.

Term pembayaran?

30% T / T luwih dhisik, 70% T / T sadurunge pangiriman.
Sawise nampa deposit sampeyan, kita bakal ngatur produksi, sajrone periode produksi, kita bakal nglaporake kualitas produksi, kemajuan produk kanggo mesthekake klien ngontrol kanthi lengkap, sauntara gambar lan video mesin bakal dikirim menyang klien kanthi tepat, nalika wis yakin kabeh wis ana ok, transfer imbangan lan kita ngatur menyang mesin pangiriman.

Napa Pilih Kita?

Buluoer Intelligent nduwe toko layanan lengkap lan sawise dodolan ing industri kasebut, lan nyiyapake departemen layanan industri khusus kanggo nyedhiyakake analisis proses lan pemotongan laser lengkap, pemotong api plasma, solusi aplikasi las otomatis lan kustomisasi non-standar kanggo macem-macem pelanggan.

Pengin kerja bareng kita?


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita