Mesin pemotong laser serat seri

Katrangan singkat:

Proteksi lingkungan CP nutupi fitur kinerja mesin pemotong laser serat: 1. Mesin kabeh nggunakake jinis enveling gedhe kanggo nglindhungi keamanan para operator. 2. Kabinet distribusi daya independen, anti debu lan terisolasi kanggo ningkatake komponen komponen elektronik. 3. Kinerja tinggi, laser serat impor, kinerja stabil lan umur panjang. 4.Atomatisasi ijol-ijolan bahan kanggo nyuda biaya lan nambah efisiensi kerja. 5. Mekanisme pandhuan lan motor servo kanggo akurasi pemotongan kanthi dhuwur 6.Potong kanthi kecepatan kanthi cepet, kecepatan nganti 100 meter saben menit, efisiensi dhuwur. 7.Ia gratis kanggo desain kabeh jinis grafis utawa teks kanggo nglereni cepet, sing gampang, fleksibel lan trep.


Detail Produk

Tag Produk

☆ Katrangan produk:

Mesin pemotong laser serat optik sing ramah lingkungan, nggunakake laser serat optik canggih internasional, nduweni kinerja stabil, bisa nyuda polusi lingkungan, bisa ngethok macem-macem pelat logam, lan utamane cocog kanggo nglereni cepet stainless steel, baja karbon, baja mangan , piring tembaga, piring tergalvial, macem-macem piring aloi, logam langka lan bahan liyane. Industri sing ditrapake: metal sheet, peralatan mekanik, instrumen presisi, cetakan logam, suku cadang mobil, produk dapur lan toilet, penerangan, komunikasi ponsel, produk digital, komponen elektronik, jam lan jam tangan, aksesoris komputer, instrumen, perhiasan, kacamata, hadiah kerajinan , lsp

☆ Karakteristik kinerja:

1) Mesin nglereni serat laser ditutup duwe biaya kurang lan nggunakake kekuwatan kurangbisa nyebul udara kanggo ngethok kabeh jinis lembaran logam
2) Kinerja tinggi, laser serat impor, kinerja stabil, umur panjang.
3) Kacepetan, efisiensi dhuwur, nganti 100 meter saben menit.
4) Laser tanpa perawatan.
5) Kualitas nglereni apik, deformasi mung sithik, katon alus lan ayu.
6) Mekanisme transmisi pandhuan diimpor lan motor servo, nglereni tliti.
7) Bisa desian jinis grafik utawa teks sing dipotong miturut kekarepane, operasi gampang, fleksibel, trep.

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ Parameter:

Model CP3015 CP4015 CP4020 CP4025 CP6015 CP6020 CP6025
 Lebar nglereni efektif (mm) 1500 1500 2000 2500 1500 2000 2500
 Panjang pemotong sing efektif (mm) 3000 4000 4000 4000 6000 6000 6000
Range stroke vertikal (mm) 0-100
Daya masukan AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Nglereni kekandelan (mm) 0,3-20
Kacepetan nglereni (mm / mnt) 23000 (δ1mm)
Kacepetan dianggur (mm / min) 100000
Nyepetake maksimal (G) 1.2
Akurasi baleni posisi (mm) ± 0,05
Daya laser (W) 1500-4000
Mode drive Rak drive bilateral presisi
Gelombang laser (nm) 1080
Mode adhem Pendinginan banyu
Suhu lingkungan 5-35
Nglereni bahan Baja karbon, baja stainless, alloy baja, tembaga, aluminium, sheet galvanis

 

Mesin uji nglereni serat laser baja baja mesin pemotong laser murah

☆ Bagian utama mesin pemotong laser serat

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik merek

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Sistem operasi

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 sirah nglereni

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

sirah nglereni


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita