Hubungi Kita

Shandong Buluoer Intelligent Technology Co., ltd.

Alamat

 Chengdong Industrial Park, Zona Ekonomi Mingshui
Jinan, Shandong, China

Telpon

Tel: +86 15069170913

Jam

Senen-Jumuah
8:00 nganti 18:00

Pengin kerja bareng kita?

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita