Mesin pemotong laser serat seri

Katrangan singkat:

Karakteristik kinerja mesin pemotong laser: 1. amben umume kaku; rel Pandhuan kanthi lengkap lan dilindhungi polusi bledug; 2.Motor servo sing diimpor, drive bilateral, presisi tinggi, akselerasi dhuwur, kacepetan cepet 3. Sistem kontrol laser khusus lan piranti lunak CAM profesional


Detail Produk

Tag Produk

Parameter seri ☆ CE:

Model CE3015 CE4015 CE6015 CE4020 CE6020 CE4025 CE6025
 Lebar nglereni efektif(mm) 1500 1500 1500 2000 2000 2500 2500
Dawane nglereni efektif(mm) 3000 4000 6000 4000 6000 4000 6000
Range stroke vertikal(mm) 0-80
Daya masukan AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Ngethok kekandelan(mm) Accroding kanggo kekuwatan Laser
 Kacepetan nglereni (mm / mnt) 21000 (1000W / stainless δ1mm)
 Kacepetan meneng(mm / min) 100000
 Percepatan Maksimal (G) 1.2
Ketepatan ulangan posisi(mm) ± 0,05
Kekuwatan laser(W) (≤4000W)Accroding menyang requriment
Mode drive Rak drive bilateral presisi
Panjang gelombang laser(nm)  1080
Mode adhem Pendinginan banyu
Suhu lingkungan 5-35
Nglereni bahan Baja karbon, baja stainless, alloy baja, tembaga, aluminium, sheet galvanis

☆ CE1530 -Max / IPG1000W:

Mesin pemotong laser serat nggunakake output laser serat
Sinar laser kanthi kapadhetan energi dhuwur difokusake ing permukaan benda kerja, saengga area sing disinari kanthi titik ing benda kerja sebagian dilebur lan diuap kanthi cepet, lan pemotongan otomatis diwujudake dening sistem mekanik kontrol numerik sing dikontrol komputer. posisi iradiasi titik. Iki minangka peralatan teknologi tinggi sing nggabungake teknologi laser, teknologi kontrol angka lan teknologi mekanik presisi.

fiber laser cutting sample

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

Mesin pemotong laser serat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita