Babagan Kita

about us

Shandong Buluoer cerdas Teknologi Co, Ltd Perusahaan wis ana gandhengane karo Shandong Jubangyuan Machinery Group.Spesialisasi ing mesin pemotong CNC, mesin pemotong api CNC, peralatan pemotong laser, peralatan kimpalan, sistem CNC lan komponen fungsional lan riset, pangembangan, dodolan, dodolan lan layanan. Perusahaan klompok kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi pengalaman manufaktur mekanik 24 taun. Nduwe tim R&D profesional lan entuk 25 paten resmi nasional.
Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen IS09001 kualitas. Miturut syarat sistem manajemen lingkungan IS014001, kanthi ketat ngontrol kabeh aspek bahan, pangolahan, mesin lan pangiriman kanggo njamin kinerja lan kualitas produk .Produk produk disertifikasi.
Buluoer Intelligent nduwe toko layanan lengkap lan sawise dodolan ing industri kasebut, lan nyiyapake departemen layanan industri khusus kanggo nyedhiyakake analisis proses lan pemotongan laser lengkap, pemotong api plasma, solusi aplikasi las otomatis lan kustomisasi non-standar kanggo macem-macem pelanggan.

about us

about us

Shandong Buluoer cerdas Teknologi Co, Ltd khusus kanggo peralatan pemotong laser, peralatan pemotong plasma, pipa baja intersecting kabel pemotong kabel, peralatan welding, sistem CNC lan komponen fungsional R&D, desain, Pabrik, dodolan lan layanan. Mesin pemotong CNC. Iki minangka perusahaan "khusus lan inovasi" ing Jinan.
Produk perusahaan duwe akeh hak kekayaan intelektual independen, akeh paten teknis lan hak cipta piranti lunak. Produk wis lulus sertifikat kualitas 900 9001 lan didol ing omah lan ing luar negeri. Dheweke muji pangguna pangguna domestik lan manca kanggo produk ekonomi lan praktis, operasi sing trep lan dipercaya. Perusahaan bakal nyedhiyakake solusi pemotongan angka angka sing bisa diwenehake adhedhasar praktik lan praktik sing duwe semangat lan konsep prilaku. Nggawe kecemerlangan bebarengan.

Tampilan Produk

Mesin pemotong laser serat

Tampilan Produk

Mesin nglereni kontrol angka desktop ing desktop

Tampilan Produk

Mesin nglereni kontrol angka desktop ing desktop

Tampilan Produk

Mesin nglereni angka numerik Gantry flame

Tampilan Produk

Mesin Nglereni CNC Integrasi kanggo Piring Tabung Gantry

Tampilan Produk

Mesin Nglereni CNC kanggo Slab Gantry

Kita bakal nyoba menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita